4 Sjokoladeplater.

Skjermbilde 2018-03-26 kl. 17.48.20.png
Skjermbilde 2018-03-26 kl. 17.48.20.png

4 Sjokoladeplater.

450.00

I pakken får du 4 forskjellige sjokoladeplater av høy kvalitet laget av sporaber kakaobønner fra utvalgte områder i Peru.

I emballasjen kan du lære om hvordan sjokolade lages, fra kakaofrukt til sjokoladeplate.

En smakfull gave til deg selv eller en sjokolade-elsker.

Det er kun to ingredienser i de mørke 70 % sjokoladeplatene; kakaobønner og sukker. Det blir de fleste overrasket over for det smaker av frukt, blomster, og nøtter. Smaksopplevelsen er et resultat av utvalgte kakaobønner som er behandlet med perfeksjon. Du får også en deilig melkesjokolade med sprø quinoa. 

- 70 % Amazonas. Amazonas er en stor regnskog, men det er også en region i Peru. Det er fra denne regionen kakaobønnene i denne sjokoladeplaten er hentet fra. Kakaofruktene høstes av urfolket Awajún og vokser vilt i et område uten bilveier. Flere timer i båt på elva er en del av transportetappen. Sjokoladen er søt og floral. Overraskende søt til å være 70 %. Smaksnoter Appelsinblomst - Syrin - Fiken

- 70 % Cusco. Bønnene i denne sjokoladen heter Chuncho og er en av verdens mest høytvoksende kakaosorter. Den vokser i et område langs Urubamba-elven ikke så langt fra Machu Picchu i Cusco regionen. Nylig forskning sier at dette er kakaoens stamfar. Smaksnoter Søt frukt - Bjørnebær - Friske urter.

- 70 % Piura. Piura er en region Nord i Peru. Området har en høy prosent av sjeldene hvite kakaobønner, som gir en lysere farge på sjokoladen, og en nøtteaktig smak. Jordsmonnet der gir et syrlig preg. Smaksnoter Rosin - Sitrus - Nøtter

- 40 % Melkesjokolade med sprø quinoa. En deilig melkesjokolade med krønsj. Den er søt og frisk og nøtteaktig. Kakaobønnene er fra Piura. Smaksnoter: Honning - Nøtter - Frukt.

Prisen er inklusiv frakt i Norge. 

Vi sender hver mandag kl 15. Bestillinger mottatt etter dette sendes påfølgende mandag. 

Quantity:
Add To Cart