Sjokolade- og vinsmaking lørdag 22.02.2020. Kl 18:00-20:00

DSCF5812.jpg
DSCF5812.jpg

Sjokolade- og vinsmaking lørdag 22.02.2020. Kl 18:00-20:00

890.00

Vigdis Rosenkilde og Anne Lise Gundersen guider deltagerne gjennom vin og sjokolade i kombinasjon. På kurset står kvalitet og småskalaprodusenter i fokus.

Dere vil få en innføring i vinens og sjokoladens spennende historie. Dere vil få smake på fire forskjellige viner fra forskjellige produsenter i Europa. Og fire forskjellige sjokolader laget av kakao av høy kvalitet fra utvalgte områder i Peru.

Vigdis Rosenkilde er sertifisert kakao- og sjokoladesmaker, kakao-sourcer, chocolatier og sjokolademaker. Hun er svært kunnskapsrik i sitt fag og holder mange forskjellige kurs om kakao og sjokolade.

Anne Lise Gundersen er utdannet sommelier, og har stor forståelse for mat og vin i kombinasjon. Hun startet sin karriere på ærverdige Statholdergaarden, og jobber nå fulltid med vin.

Kurset holdes hos The Minibottle Gallery. Kirkegaten 10, 0153 Oslo.

Velkommen til en lærerik og smakfull aften!

Quantity:
Add To Cart