Sjokolade- og kaffesmaking torsdag 17.10.2019. Kl 18:00-20:00

Skjermbilde+2019-09-10+kl.+11.01.20.jpg
Skjermbilde+2019-09-10+kl.+11.01.20.jpg

Sjokolade- og kaffesmaking torsdag 17.10.2019. Kl 18:00-20:00

690.00

Vigdis Rosenkilde og Barista School har gleden av å presentere to timer med deilige smakskombinasjoner og spennende kunnskap innen kaffe- og sjokoladefagene.

 Dere vil få en innføring i kaffens og sjokoladens spennende historie. Vi snakker om ulike produksjonsmetoder, etiske utfordringer og typiske kjennetegn på kaffe og kakao fra ulike land. Dere vil få smake på fire forskjellige håndbryggede kaffer av høy kvalitet fra forskjellige brennerier i Norge og fire forskjellige sjokolader laget av «fine flavour» kakao fra utvalgte områder i Peru. Vi har valgt ut fire kombinasjoner som gir dere en helt spesiell smaksopplevelse.

 Vigdis Rosenkilde er sertifisert kakao- og sjokoladesmaker, kakao-sourcer, chocolatier og sjokolademaker. Hun er svært kunnskapsrik i sitt fag og holder mange forskjellige kurs om kakao og sjokolade.

 Benedicte Gyllensten har erfaring som barista og kaffebrenner, og jobber nå i Barista School. Hun har skrevet masteroppgave om produksjon av kaffe i Costa Rica, og brenner for å spre kaffeglede- og kunnskap.  

 Kurset holdes hos Barista School i Tromsøgata 5B på Rodeløkka.

 Velkommen til en lærerik og smakfull aften!

Quantity:
Add To Cart